Neem direct contact met ons op via Bellen 055 - 540 30 88
nl

Werken bij

Werken bij L&H Dutch Bear betekent werken in een ondernemend bedrijf, met kantoren in Apeldoorn en Shanghai (China) en onderdeel zijn van een betrokken en flexibel team.
De klant voorop is te kort door de bocht: bij L&H rennen we voor ze en stropen onze mouwen op voor iedere uitdaging die op ons pad komt. We werken als hecht team, zodat individuele kennis en ervaring optelt tot iets wat we alleen samen kunnen doen. We zijn altijd eerlijk en transparant in het hele proces, zodat we kunnen waarmaken wat we beloven. En we ook als team trots kunnen zijn op het resultaat dat we voor onze klanten behalen.

Als teamlid krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen, persoonlijk en professioneel te groeien en stimuleren we zelfstandigheid en zelfredzaamheid. We vinden het belangrijk dat onze mensen oog hebben voor duurzaamheid, mens- en klantgericht zijn én ervan doordrongen zijn dat we met elkaar doelstellingen hebben en resultaat behalen. Dat doe je in een fijne werkomgeving met een passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden.

Vacatures

Openstaande vacatures tref je hieronder aan. Zijn er geen vacante functies, maar denk je wel dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het succes en de groei van ons bedrijf? Stuur dan een  open sollicitatie aan mevrouw L. Li, met je CV en motivatie om voor L&H Dutch Bear te willen werken.

Commerciële aanpakker Allround magazijnmedewerker
Disclaimer | Privacy beleid | Leveringsvoorwaarden