Neem direct contact met ons op via Bellen 055 - 540 30 88
nl

Werken bij

Wil jij werken bij L&H Dutch Bear? Ontdek onze unieke mogelijkheden!

Bij L&H Dutch Bear krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch en innovatief bedrijf met vestigingen in Apeldoorn en Shanghai, China. Ons team bestaat uit toegewijde collega’s die streven naar uitstekende resultaten.

Innovatie en Samenwerking: Onze Kernwaarden

Bij L&H Dutch Bear streven we naar innovatie in alles wat we doen. Of het nu gaat om het ontwerpen van nieuwe producten, het verbeteren van processen of het vinden van creatieve oplossingen, we gaan altijd een stap verder.

Samen Bouwen aan Succes: Onze Bedrijfscultuur

Samenwerking staat centraal in onze bedrijfscultuur. We geloven in de kracht van teamwork, waarbij individuele kennis en ervaring samenkomen om gezamenlijke doelen te bereiken. Transparantie en eerlijkheid vormen de basis van ons werk.

Groeimogelijkheden en Balans

Bij L&H Dutch Bear krijg je volop mogelijkheden om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. We moedigen zelfstandigheid en eigen initiatief aan en streven naar een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast bieden we passende beloningen en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Word Lid van Ons Team!

Kortom, werken bij L&H Dutch Bear betekent deel uitmaken van een inspirerend en innovatief team, waar jouw bijdrage wordt gewaardeerd en waar volop ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Vacatures

Openstaande vacatures tref je hieronder aan. Zijn er geen vacante functies, maar denk je wel dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het succes en de groei van ons bedrijf? Stuur dan een  open sollicitatie aan mevrouw L. Li, met je CV en motivatie om voor L&H Dutch Bear te willen werken.

Allround magazijnmedewerker
Disclaimer | Privacy beleid | Leveringsvoorwaarden