Neem direct contact met ons op via Bellen 055 - 540 30 88
nl

Over ons

We ontwikkelen volledig naar de wens van onze klanten mechanische, met name metalen producten, die hun weg vinden in de retail, de industrie en in de home en facility markt (interieurketens, restaurants of de leisure markt). We werken daarvoor samen met geselecteerde fabrieken in China en verzorgen en beheersen het hele proces zelf. Van ontwerp en prototype, tot productie, transport en desgewenst ook opslag en voorraadbeheer.

Maatwerk productie

U kunt vertrouwen op de kennis van ontwerpers en goed opgeleide technici en arbeiders in ons productieland China. Met de fabrieken hebben we goede afspraken gemaakt, waarbij eigen medewerkers van L&H Dutch Bear in China het hele proces bewaken. In alle stappen: van ontwerp, prototyping tot tooling, productie en levering, vinden scherpe kwaliteitscontroles plaats.
We gaan geen uitdaging uit de weg om uw product naar wens te ontwikkelen. We denken met u mee, laten prototypes en samples maken en kijken waar nodig samen met u naar nieuwe productielocaties of -methoden. Naast metaal, kunnen we ook gebruik maken van andere materiaalsoorten of combinaties daarvan.

Transport en voorraad

Door uitstekende relaties met de douane en diverse verschepingsfirma’s in China, zorgen we voor een betrouwbaar transport van uw producten naar Europa. De containerschepen vertrekken wekelijks, waardoor we snelle leveringen kunnen garanderen. Wij beschikken over alle kennis om u te ontlasten en ontzorgen met het regelen van transport tot aan uw eigen magazijn. Uw producten zijn onderweg vanzelfsprekend goed verzekerd. Naar wens kunnen wij uw goederen bij ons opslaan en op afroep laten transporteren naar elk gewenst adres.
Een groot aantal artikelen hebben wij standaard in ons assortiment en leveren wij uit voorraad uit ons magazijn in Apeldoorn. U kunt de producten dan vaak ook een werkdag later al in huis hebben.
Benieuwd naar ons assortiment?
Bekijk dan eens onze productcatalogi.

Persoonlijk en betrokken

Samen werken met L&H Dutch Bear betekent dat u kunt vertrouwen op een flexibele, ondernemende en klantgerichte organisatie. Onze medewerkers hebben veel eigen verantwoordelijkheid, waardoor we korte lijnen garanderen en we snel kunnen schakelen. U kunt rekenen op exclusiviteit en geheimhouding. Wij snappen als geen ander dat onze producten bijdragen aan uw verkoopsucces en het behalen van uw verkoopdoelen en willen daar graag een bijdrage aan leveren.

Historie

L&H Dutch Bear B.V. is opgericht in 1985 in Hengelo. In 2000 werd een productiekantoor geopend in Shanghai, China.
In 2007 verhuisde het bedrijf naar Apeldoorn, waar we in 2020 ons kantoor en magazijn verder uitbreidden op de nieuwe locatie:

L&H Dutch Bear B.V.
Laan van Malkenschoten 95 • 7333 NP Apeldoorn
Telefoon +31 (0) 555 403 088 | info@lhdutchbear.nl

Ons team
Disclaimer | Privacy beleid | Leveringsvoorwaarden