Neem direct contact met ons op via Bellen 055 - 540 30 88
nl

Wie zijn wij?

Bij ons staat maatwerk centraal. Wij zijn toegewijd aan het creëren van hoogwaardige mechanische producten, voornamelijk van metaal, die perfect aansluiten bij de behoeften van onze gewaardeerde klanten. Onze producten vinden hun weg naar diverse sectoren, waaronder retail, industrie, en de thuis- en facilitaire markt, zoals interieurketens, restaurants en vrijetijdsvoorzieningen.

Onze strategie berust op een nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde fabrieken in China. Hierbij nemen we de volledige controle over het proces, vanaf het allereerste ontwerp en prototype, tot aan de uiteindelijke productie, transport en indien gewenst, opslag en voorraadbeheer. Met onze expertise en ervaring zorgen we voor een naadloze uitvoering van elk project, met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en kwaliteit.

OP MAAT GEMAAKTE PRODUCTIE

Vertrouw op de expertise van onze getalenteerde ontwerpers en hoogopgeleide technici en arbeiders in ons productieland China. Dankzij nauwgezette afspraken met onze partnerfabrieken en onze eigen toegewijde medewerkers ter plaatse, wordt het gehele productieproces zorgvuldig bewaakt en gecontroleerd.

Vanaf het initiële ontwerp tot aan de uiteindelijke levering, voeren we strenge kwaliteitscontroles uit op elk stadium van het proces, inclusief ontwerp, prototyping, tooling en productie. Geen uitdaging is te groot voor ons team. We gaan samen met u aan de slag om uw producten precies volgens uw wensen te ontwikkelen. We denken actief met u mee, creëren prototypes en samples, en verkennen indien nodig nieuwe productielocaties of -methoden. Naast metaal bieden we ook mogelijkheden voor andere materiaalsoorten of combinaties daarvan, zodat we uw visie tot leven kunnen brengen met de hoogste kwaliteit en precisie.

TRANSPORT EN VOORRAADBEHEER

Met sterke banden met douaneautoriteiten en vooraanstaande verschepingsmaatschappijen in China, staan we garant voor een naadloos transport van uw producten naar Europa. Dankzij wekelijkse vertrekken van containerschepen kunnen we snelle en betrouwbare leveringen verzekeren.

Ons deskundige team beheerst alle aspecten van transport en voorraadbeheer, waardoor we u volledig kunnen ontzorgen. Uw zendingen zijn onderweg vanzelfsprekend goed verzekerd, met volledige gemoedsrust als resultaat. Indien gewenst, bieden we opslagfaciliteiten aan waar uw goederen veilig worden bewaard tot ze gereed zijn voor verzending naar uw bestemming.

Een uitgebreid assortiment van onze producten is direct beschikbaar in ons magazijn in Apeldoorn, waardoor we snel kunnen leveren. Met onze efficiënte logistiek kunnen we vaak al binnen één werkdag uw producten bij u thuis bezorgen.

Benieuwd naar ons assortiment? Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie en ontdek de mogelijkheden voor uw project.

Bekijk dan eens onze productcatalogi.

TOEGEWIJD AAN UW SUCCES

Bij L&H Dutch Bear staat uw succes centraal. We zijn meer dan alleen een leverancier; we zijn uw partners in groei. Onze organisatie wordt gekenmerkt door flexibiliteit, ondernemingszin en een klantgerichte aanpak.

Onze medewerkers zijn empowered en hebben een hoge mate van verantwoordelijkheid, wat resulteert in efficiënte communicatie en snelle besluitvorming. U kunt vertrouwen op onze toewijding aan exclusiviteit en vertrouwelijkheid bij elke samenwerking.

Wij begrijpen dat het succes van uw bedrijf nauw verbonden is met de kwaliteit en prestaties van onze producten. Daarom streven we er voortdurend naar om bij te dragen aan uw verkoopsucces en het behalen van uw doelen. Samen streven we naar groei en succes, omdat uw succes ons succes is.

ONZE GESCHIEDENIS

Sinds onze oprichting in 1985 in Hengelo hebben we een rijke geschiedenis van vakmanschap en toewijding opgebouwd. In het jaar 2000 openden we ons productiekantoor in het bruisende Shanghai, China, wat ons mogelijkheden bood om onze productieprocessen te optimaliseren en onze wereldwijde aanwezigheid te vergroten.

In 2007 verhuisden we naar Apeldoorn, waar we sindsdien thuis zijn. Hier hebben we ons kantoor en magazijn uitgebreid om onze groeiende activiteiten te ondersteunen. In 2020 zetten we een nieuwe mijlpaal met de uitbreiding van onze faciliteiten op onze huidige locatie:

L&H Dutch Bear B.V.
Laan van Malkenschoten 95
7333 NP Apeldoorn

Neem contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0) 555 403 088
Email: info@lhdutchbear.nl

We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en samen te werken aan een succesvolle toekomst.

Ons team
Disclaimer | Privacy beleid | Leveringsvoorwaarden