Neem direct contact met ons op via Bellen 055 - 540 30 88
nl

Over ons

Bij ons staat maatwerk centraal. Wij zijn toegewijd aan het creëren van hoogwaardige mechanische producten, voornamelijk van metaal, die perfect aansluiten bij de behoeften van onze gewaardeerde klanten. Onze producten vinden hun weg naar diverse sectoren, waaronder retail, industrie, en de thuis- en facilitaire markt, zoals interieurketens, restaurants en vrijetijdsvoorzieningen.

Onze strategie berust op een nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde fabrieken in China. Hierbij nemen we de volledige controle over het proces, vanaf het allereerste ontwerp en prototype, tot aan de uiteindelijke productie, transport en indien gewenst, opslag en voorraadbeheer. Met onze expertise en ervaring zorgen we voor een naadloze uitvoering van elk project, met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en kwaliteit.

Maatwerk productie

U kunt vertrouwen op de kennis van ontwerpers en goed opgeleide technici en arbeiders in ons productieland China. Met de fabrieken hebben we goede afspraken gemaakt, waarbij eigen medewerkers van L&H Dutch Bear in China het hele proces bewaken. In alle stappen: van ontwerp, prototyping tot tooling, productie en levering, vinden scherpe kwaliteitscontroles plaats.
We gaan geen uitdaging uit de weg om uw product naar wens te ontwikkelen. We denken met u mee, laten prototypes en samples maken en kijken waar nodig samen met u naar nieuwe productielocaties of -methoden. Naast metaal, kunnen we ook gebruik maken van andere materiaalsoorten of combinaties daarvan.

Transport en voorraad

Door uitstekende relaties met de douane en diverse verschepingsfirma’s in China, zorgen we voor een betrouwbaar transport van uw producten naar Europa. De containerschepen vertrekken wekelijks, waardoor we snelle leveringen kunnen garanderen. Wij beschikken over alle kennis om u te ontlasten en ontzorgen met het regelen van transport tot aan uw eigen magazijn. Uw producten zijn onderweg vanzelfsprekend goed verzekerd. Naar wens kunnen wij uw goederen bij ons opslaan en op afroep laten transporteren naar elk gewenst adres.
Een groot aantal artikelen hebben wij standaard in ons assortiment en leveren wij uit voorraad uit ons magazijn in Apeldoorn. U kunt de producten dan vaak ook een werkdag later al in huis hebben.
Benieuwd naar ons assortiment?
Bekijk dan eens onze productcatalogi.

Persoonlijk en betrokken

Samen werken met L&H Dutch Bear betekent dat u kunt vertrouwen op een flexibele, ondernemende en klantgerichte organisatie. Onze medewerkers hebben veel eigen verantwoordelijkheid, waardoor we korte lijnen garanderen en we snel kunnen schakelen. U kunt rekenen op exclusiviteit en geheimhouding. Wij snappen als geen ander dat onze producten bijdragen aan uw verkoopsucces en het behalen van uw verkoopdoelen en willen daar graag een bijdrage aan leveren.

Historie

L&H Dutch Bear B.V. is opgericht in 1985 in Hengelo. In 2000 werd een productiekantoor geopend in Shanghai, China.
In 2007 verhuisde het bedrijf naar Apeldoorn, waar we in 2020 ons kantoor en magazijn verder uitbreidden op de nieuwe locatie:

L&H Dutch Bear B.V.
Laan van Malkenschoten 95 • 7333 NP Apeldoorn
Telefoon +31 (0) 555 403 088 | info@lhdutchbear.nl

Ons team
Disclaimer | Privacy beleid | Leveringsvoorwaarden