Neem direct contact met ons op via Bellen 055 - 540 30 88
nl
milieubewuste productiepraktijken

Duurzaamheid

Duurzaamheid bij L&H Dutch Bear: Onze Toewijding aan Mens en Milieu

Bij L&H Dutch Bear omarmen we duurzaamheid in al zijn facetten. Elke stap in ons bedrijfsproces wordt doordacht uitgevoerd, met aandacht voor onze impact op mens en omgeving. Ontdek hier hoe we onze waarden in praktijk brengen:

Prijs-Waarde Verhouding

Bij L&H Dutch Bear streven we naar een optimale prijs-waarde verhouding. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand, waarbij we bewuste keuzes maken die zowel onze producten als het milieu ten goede komen. Door te produceren en te transporteren in grote volumes, kunnen we concurrerende prijzen bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Bewuste Productiekeuzes

We geloven in lokaal produceren waar mogelijk, maar ook in efficiëntie waar dat het meest effectief is. Onze productielocaties zijn zorgvuldig gekozen op basis van beschikbaarheid van resources en duurzaamheid. We overleggen nauw met onze klanten om de beste productiemethodes te kiezen en leveren producten of halffabricaten die elders kunnen worden afgemonteerd.

Afvalbeheer en Verpakking

Afvalminimalisatie en duurzame verpakkingen staan hoog op onze agenda. We scheiden ons afval en streven naar minimalisatie van restafval en plasticgebruik. Onze verpakkingen zijn zo ontworpen dat ze het product effectief beschermen tijdens transport en opslag, zonder onnodig materiaalgebruik.

Transport

Met onze productie in China verzenden we het merendeel van onze producten via zeevracht naar Europa en Nederland. We optimaliseren containerladingen voor maximale efficiëntie en werken alleen samen met verschepingsfirma’s die voldoen aan de hoogste normen voor brandstofgebruik en -uitstoot.

Duurzame Energie

We zijn trots op onze investering in duurzame energie voor onze kantoren, met de installatie van 1206 zonnepanelen op ons dak. Deze panelen voorzien niet alleen in onze eigen energiebehoeften, maar dragen ook bij aan een groenere toekomst door de mogelijkheid van teruglevering aan het energienetwerk.

Werkomstandigheden en Gezondheid

We hechten veel waarde aan de werkomstandigheden van onze medewerkers, zowel in China als op onze eigen locaties. We controleren en monitoren voortdurend de normen en regels voor arbeidsomstandigheden en zorgen voor ergonomische werkplekken en een gezonde werkomgeving.

Bij L&H Dutch Bear gaan we verder dan alleen productie; we streven naar een duurzame toekomst voor iedereen.

Disclaimer | Privacy beleid | Leveringsvoorwaarden