Kontaktieren Sie uns direkt Anruf +31 55 - 540 30 88
de

Unser Team

Unsere kompetenten, begeisterten Mitarbeiter denken mit, sorgen für eine reibungslose Bearbeitung Ihrer Bestellungen und beantworten gerne Ihre Fragen. Mit unserem Fachwissen und unserer langjährigen Erfahrung gehen wir diesen Schritt gerne weiter als andere für Sie. 

Vielen Dank im Voraus für Ihr Vertrauen.

Li Li

Li Li

CEO/eigenaar

Li Li

Oprichter/100% eigenaar en de stuwende kracht van het bedrijf met haar sterke netwerk in Nederland en China, haar visie op de markt en de toekomst.

Tristan Sinnige

Tristan Sinnige

Operations manager

Tristan Sinnige

Zorgt voor een optimale bedrijfsvoering: heeft de helicopterview over de dagelijkse gang van zaken op kantoor en houdt zich bezig met logistiek, proces(verbetering) en marketing.

Julian Hainje

Julian Hainje

Sales manager

Julian Hainje

Verantwoordelijk voor verkoop en aansturing van sales en binnendienst. Bevlogen verkoopmanager die altijd van buiten naar binnen denkt: in mogelijkheden en oplossingen.

Rick Tuit

Rick Tuit

Finance & Control Manager

Rick Tuit

Finance is zijn vertrouwde terrein, van A tot Z. Van facturatie en betaling tot controlling en algehele financiële afwikkeling en rapportage.

Bryan van der Gert

Bryan van der Gert

Sales Manager

Bryan van der Gert

Vertegenwoordiger

Pascal Bakker

Pascal Bakker

Lagermeister

Pascal Bakker

Als iemand exact weet waar alles staat, is het onze magazijn chef. Hij is netjes, geordend en voert alle producten zowel snel en efficiënt in, áls graag weer uit.

Jos van Dael

Jos van Dael

Business Development

Jos van Dael

Onze oren en ogen in de markt: netwerker, verbinder en vernieuwer. Je treft hem op beurzen, in het werkveld of in het bedrijf als hij vanuit zijn jarenlange ervaring zijn kennis deelt.

Wir Helfen Ihnen gerne!

Möchten Sie weitere Informationen zu einem Produkt oder haben Sie eine andere Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren. Wir helfen Ihnen gerne weiter.

Kontakt

Haftungsausschluss | Datenschutz-Bestimmungen | Lieferbedingungen